2010. július 7., szerda

Tízmilliószoros Nap lesz




A tibeti ("nagy") Buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.
A négy legjelentősebb buddhista ünnepnap, avagy azon napok, amikor a pozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat. Egy évben négy fő különleges-rendkívüli Buddha emléknapot tartanak, amikor ünnepség keretében emlékeznek meg Buddha életének legfontosabb állomásairól. Azt mondják, hogy ezeken a napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzése erősen javallott.

10 milliószoros napok 2010-ben:

Február 28. vasárnap
Május 27. csütörtök
Július 15. csütörtök
Október 29. péntek

Ezeken a napokon az energiák jóval erősebben hatnak, mint máskor.
Ilyenkor érdemes arra gondolni, amit szeretnénk, hogy megvalósuljon az életünkben.
A negatív érzelmeinket, gondolatainkat pedig könnyebben elengedhetjük. A nagy terhek feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
A tisztítások, gyógyítások, elengedések is 10 milliószoros erővel hatnak, azaz minden nagyon gyorsan megteremtődik.
Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk, mit szeretnénk elengedni, ill. megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult. Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is.

Tegyünk meg mindent, amit szeretnénk tízmilliószoros erővel hatni!

Július 15-én a boltba betérő vásárlók jókívánságokat ill. elgondolkodtató idézeteket kapnak tőlünk. Kóstolható lesz a "Szelek szárnya" gyümölcsteánk, valamint a "Zen Kert" wellness-teánk. Kívánjuk, hogy minden pozitív cselekedet és gondolat a szelek szárnyán eljusson a világba, és gyümölcsözővé váljék.

Ezen a napon zártkörű rendezvény miatt kicsit korábban, azaz 18 órakor zárunk.


Nézz be hozzánk ! www.mosolytee.hu

2 megjegyzés:

  1. Nekem ezeddig bejött :) s bízom benne, most már én bemegyek Hozzád :) pedig itt vagy, nem is olyan messze tőlem :) érdekes... :)

    VálaszTörlés