2011. május 8., vasárnap

Acai mango - a teljesértékű táplálék


Acai Berry, így is nevezik ezt az Amazonas vidékéről származó apró, lila bogyós gyümölcsöt. Egyes állítások szerint csak ezzel élve is megkapja szervezetünk az összes fontos tápanyagot. Zsíroldó hatása kitűnő, ám igazán a kiemelkedő antioxidáns-tartalmáról ismert, mely a szőlőnél tízszer, a fekete áfonyánál kétszer nagyobb. Öregedésgátló hatása miatt a kozmetikai ipar is foglalkozik vele. Egészségvédelemben és krónikus betegségeknél (pl. rák, szív- és vérkeringési problémák) kiegészítő terápiaként is használják.

A Celestial Seasonings céget 1969-ben alapították lelkes, kísérletező kedvű fiatalok. Jövőjüket annak szentelték, hogy természetes eredetű gyógynövényteáikkal segítsék elő, hogy az emberek egészségesebb életet élhessenek. Ma a Celestial Seasonings Észak-Amerika legnagyobb gyógynövénytea előállítója, évente több mint 1,6 milliárd csésze teát szolgálnak fel a világon ezen márkanév alatt.

Összetevők: hibiszkusz, csipkebogyó, narancshéj, természetes acai bogyó, mangó és egyéb aromák (9%), szederlevél, acai bogyó (1%), acai bogyó püré (1%). A 10 filteres csomagolás ára 550.- Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése